Ползите от прием на трибулус терестрис, за какво се използва билката бабини зъби

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка трибулус,трибестан или бабини зъби
>

Борд Меню

четвъртък, 4 февруари 2016 г.

Widgets

Хранителни добваки Трибулус Терестрис - Най-добрия Tribulus Terrestris

Какво е действието на хранителни добавки Трибулус Терестрис

Няколко хормони стимулират собственото производство на тестостерон в организма. Двата най-важни и мощни стимулатори на секрецията на тестостерон са лутеинизиращ хормон (LH), който се секретира от хипофизната жлеза и гонадотропен освобождаващ хормон (GnRH) от хипоталамуса. Тази регулаторна система наречена хипоталамус-хипофиза-тестикуларна контролира тестостерона  и действа в рамките на класическата отрицателна обратна връзка за контрол. Когато нивата на тестостерон са ниски, LH и GnRH стимулират собственото производство на тестостерон в организма. Когато нивата на тестостерон са ниски, LH и GnRH стимулира производството на тестостерон. Когато тестостерона е висок, LH и GnRH изключват естественото производство на тестостерон в организма. Кое определя качеството и ефективността на хранителни добавки с Трибулус Терестрис.
В повечето случаи всички имаме информацията, че за качеството на хранителна добавка с Трибулус Терестрис е от значение процентното съдържание на сапонини.Това определено е така,но много малко хора знаят, че от сапонините в трибулус, само някои са от значение за стимулирането на лутеинизиращ хормон.

Избор на хранителни добавки Трибулус Терестрис


Много от нашите клиенти са объркани при избора на хранителни добавки с трибулус . Tribulus добавка - екстракт от бабини зъби билка, се предлага от толкова много марки.Всички предлагащи Tribulus твърдят, че техните хранителни добавки са най-добри. Над 6000 компании по света ,към днешна дата продават хранителни добавки трибулус, но броят на компаниите, които наистина знаят как се правят качествени и ефективни хранителни добавки Трибулус Терестрис,се броят на пръстите на едната ръка. През последните години потребителят е бил затрупан и объркан от предлагането на различни марки хранителни добавки трибулус террестрис със съдържание на сапонини между 50% и 90%.Потребителят автоматично е привлечен от тези високи проценти, но в повечето случаи те са подвеждащи.Истината е, че има различни активни съставки в Tribulus Terrestris, наречени сапонини. Сапонините съдържат само една шепа от активните съставки.Най-важните Сапонини са протодиосцин и protogracillin заедно с други основни активни съставки, но протодиосцин е основната активна съставка в трибулус.Много компании умишлено не правят разлика между сапонини и протодиосцин. За да може компаниите да продават повече от своите хранителни добавки с трибулус, те изписват на етикетите 80% до 90% от протодиосцин, но това, не е вярно, то се отнася до процента на сапонини.Нивото на протодиосцин в хранителните добавки не може да е над 45%, но сапонините могат.  Вие сте забелязали, че много от хранителните добавки Tribulus влезли на световния пазар от 2011 г. насам рекламират тези неверни твърдения! Или друга практика е да не се изписват въобще съдържанието на протодиосцин в хранителните добавки с трибулус а просто общо на сапонините. Опитайте се да намерите етикети на най-продаваните хранителни добавки с трибулус на които да е изписано съдържанието на протодиосцин, определено ще ви е много трудно те не са много.


Хранителни добавки с Български Трибулус Терестрис

Съвременните изследвания се разширяват и създават патентовани технологии и методики за извличане на ценните компоненти от дивата билка Бабини зъби. Науката показва, че доминиращите furostanolic сапонини, в които активната съставка е протодиосцин са отговорни за тестостерон стимулиращите ефекти. Тези стероидни сапонини стимулират освобождаването на лутеинизиращ хормон (LH) от хипофизната жлеза. LH след това преминава през кръвния поток на тестисите, където той стимулира производството на тестостерон. Protodioscin е в най-високо съдържание в хранителни добавки с българския трибулус ето защо българския трибестан и билка бабини зъби от България са най-предпочитаните и качествени хранителни добавки с Tribulus. Прочетете пълна информация за Протодиосцин - Protodioscin в българския Tribulus Terrestris ......

Няма коментари:

Публикуване на коментар