FHL Трибулус Терестрис| Хранителни добавки Tribulus Terrestris

Ползите от прием на трибулус терестрис, за какво се използва билката бабини зъби

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка трибулус,трибестан или бабини зъби
>

Борд Меню

четвъртък, 1 октомври 2015 г.

Widgets

Трибулус терестрис прием

За какво се използва Трибулус-Трибестан при спортисти


Трибулус терестрис е широко използван от атлети от множество спортове, заради способността му да покачва нивото на тестостерон и да подобри метаболизма. Благодарение на това покачването на мускулна маса е по-лесно, имате повече сила и издръжливост. Ставате по-устойчиви на Физическо и психическо натоварване, и съответно възстановяването е по-бързо. Tribulus terrestris намалява количеството на мазнини в тялото и нивото на холестерол се нормализира. Помага за пречистването на черния дроб.Предпазва от Уролитиаза  (бъбречно-каменна болест) ,което е едно от най-често срещаните заболявания в световен мащаб.Бабини зъби билка има стимулиращо въздействие върху имунната система, половата и репродуктивната системи, което води до покачване на мускулна маса, сила ,устойчивост и издържливост. Трибулус терестрис прием и дозировка

 

В зависимост от личното тегло,пол,целиНормалния прием на екстракт от билката бабини зъби е 1000-1500мг дневно.Разделени на два приема.Повечето търговски марки ,предлагат трибулус в разфасовки от 1000мг-Tribulus Terrestris 1000 мг,
  • прием на трибулус при спортисти е най широко разпространен, особено след стероиден цикъл, за възстановяване на собственото производство на тестостерон. Прием на трибулус терестрис трябва да започне две седмици преди да приключи цикъла със стероиди.Обикновената дозировка е 1500-2000 мг. дневно.Приемани на два пъти през деня, преди тренировка и вечер преди лягане.Продължителността е 90дни.
  • Трибулус терестрис прием-При мъже с ниско либидо, импотентност и безплодие се препоръчва дневен прием на трибулус по 1000-1500 мг дневно разделени на два приема в зависимост от милиграмите таблетките.Продължителността на прием на трибулус е  90 дни. Курсът на прием на бабини зъби екстракт може да се повтори за да се получи добър ефект.
  • Tribulus Terrestris прием-При жени със стерилитет и проблеми с ендокринната система, се препоръчва прием и дозировка на трибулус по 1000-1500 милиграма дневно приети на два пъти в зависимост от милиграмите на таблетките.Прилагат се от първия до дванайстия ден от менструалния цикъл. Курса може да се прилага през различни периоди до желаното забременяване.
  • Климактериум и посткастрациум при жени.По 500-750 милиграма дневно ,приети на два пъти ,продължителността на прием е  60-90 дни. След подобряване на състоянието постепенно се преминава към поддържаща доза - по 2 таблетки дневно в продължение на 1-2 години.


Има варианти по 600-750 мг, 1500мг и 2000мг в таблетка.Предлага се и българския вариант Трибестан, който сме използвали десетилетия преди да се появят вносните.Той е от 250мг. таблетки и е доста ефективен, за жалост концентрацията и цената в случая е определяща и той стана все по-малко използван.Години наред се изнасяше екстракт от бабини зъби от България, с много високо качество, за да се внесе после от чужбина, под различни търговски наименования и марки.

Кои са най-добрите добавки съдържащи 

Трибулус терестрис

Билка бабини зъби може да намерите в аптека или магазин за хранителни добавки под формата на таблетки, капсули, течна форма или изсушени билка бабини зъби.Има и различни търговски наименования под които може да намерите екстракта от билка бабини зъби.Като трибестан-tribestan , tribulus 625, и по-долу посочените.

Трибулус цена

Няма коментари:

Публикуване на коментар